09 maja 2013, 1:53
Twingo jest tak miękkie ,że ja przy sprawnych amortyzatorach obniżam karoserie wsiadając o jakieś 5cm, gdy do mojego auta wkłada noge pasażer wsiadając ważacy 130kg , już samą nogą obniża Twingo o kolejne 5cm.
Chcesz sie bawic w kjs wkładaj te gumy ,a jako ze miesiąc masz prawko i kupiłes model z 1994r czyli z początku produkcji to najpewniej chcesz zostać jak najszybciej mechanikiem co z pewnością nastąpi i tym szybciej jak odkręcisz koło i sobie wpadniesz na pomysł jak zmierzyć średnice sprężyny .Powodzenia w modach i pamiętaj ze sport motorowy to setki tysięcy w pieniądzach a nie gumy za 2,5.
Do tego kupuje się mocne samochody najpewniej sportowe wersje a nie samochody na zakupy w gazie.
Chcesz znać moją wersje, odkup ten układ wydechowy za 300 zł od nas z giełdy to podniesie ci moc o jakieś 2,5 kucyka czym zakończysz mozliwości podnoszenia mocy tej jednostki silnikowej no może jeszcze coś zdziałasz montując filtr za 200zł,sorry w tym roczniku dużo mocy na pewno odzyskasz remontując silnik.
Nie zniechęcaj się dziadki jeździły sportowymi wózkami bez hamulców i dawali rade , no co prawda masowo też ginęli. Deptaj mocno Twingo pamiętaj jeździć w kasku , bo nie ważne mieć boisko ,trzeba jeszcze trenować żeby mieć umiejetności.
Co mówi regulamin tego kzk na temat takich gum w sprężynach?
Na allegro czasem można dorwać sprężyny za 100-150zł używane.